Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Temmuz 2018 - 16:18 Yorum: 0

TCG Gediz, TCG Sancaktar ile Akdeniz’de buluştu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), TCG Gediz'in, Deniz Harp Okulu öğrencilerinin iştirak ettiği Açık Deniz Eğitimleri kapsamında Lizbon'a intikal etmekte olan...

TCG Gediz, TCG Sancaktar ile Akdeniz’de buluştu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), TCG Gediz'in, Deniz Harp Okulu öğrencilerinin iştirak ettiği Açık Deniz Eğitimleri kapsamında Lizbon'a intikal etmekte olan TCG Sancaktar ile Akdeniz'de buluştuğunu ve gemiyi törenle selamladığını açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, "SNMG-1 görevi dönüşünde ana vatana intikale geçen TCG Gediz, Deniz Harp Okulu öğrencilerinin iştirak ettiği Açık Deniz Eğitimleri kapsamında Lizbon'a intikal etmekte olan TCG Sancaktar ile 21 Temmuz 2018 tarihinde Akdeniz'de buluşmuş ve gemiyi törenle selamlamıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber