Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ekim 2016 - 08:49 Yorum: 0

TDP basına çalışmalarını anlattı

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, basın çalışanlarına çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

TDP basına çalışmalarını anlattı

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, basın çalışanlarına çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Terme Caddesi üzerinde bulunan Şube Müdürlüğünde bilgilendirme yapan kahvaltılı basın toplantısında Kırşehir'de yapılan çalışmalar yazılı ve görsel olarak anlatıldı.

Kahvaltı sonrası açıklamada bulunan TDP Şube Müdürü Komiser Özer Kardeş, öncelikli amaçlarının vatandaşı bilgilendirme faaliyetiyle karşılaşacakları olaylarda aydınlatmanın olduğunu söyledi.

Basın çalışanları ile zaman zaman bir araya gelmeyi düşündüğün ifade eden Kardeş, gazetecilerin emniyetle olan ilişkileri talepleri ve basının çalışma koşulları noktasında bilgi alışverişinde bulundu.

Basın emekçilerine TDP Şube Müdürlüğü çalışmalarına verdikleri destek nedeni ile teşekkür eden Şube Komiseri Kardeş, hatıra fotoğrafı da çektirerek yeni projeleri hakkında istişarede yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber