Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:48 Yorum: 0

TDP’den Anlamlı Program

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla Kocasinan Özel İşitme...

TDP’den Anlamlı Program

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla Kocasinan Özel İşitme Engelliler Eğitim Merkezinde program düzenlendi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Emniyet Amiri İrfan Sancar ve Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Arefe Başar'ın katıldığı programda, polislik mesleğini tanıtıldı ve işitme engelli vatandaşlara güvenlik konularında rehberlik hizmeti sunuldu. Çocuk ve gençlerin hayata daha güvenli ve umutlu bakmalarının sağlanması amacıyla Kocasinan Özel İşitme Engelliler Eğitim Merkezinde eğitim gören 18-25 yaş grubu 112 İşitme Engelli öğrenci ile 15 öğretmen ve okul idarecisinden oluşan toplam 127 kişiye yönelik Toplum Destekli Polislik tanıtımı ve görevleri, Güvenli İnternet ve Güvenli Sosyal Medya Kullanımı, 155 Polis İmdat Hattına SMS Yolu ile İhbar nasıl yapılır, Motorize Yunus Timleri ve Motorize Trafik Timlerinin tanıtımı konularında tercüman eşliğinde slayt sunuları yapıldı.

Programın sonunda, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından engelli öğrenciler Trafik Eğitim Pistine götürüldü ve orada araçlara bindirilerek uygulamalı trafik eğitimi verildi.

TDP’den Anlamlı Program

TDP’den Anlamlı Program

TDP’den Anlamlı Program

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber