Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2014 - 13:23 Yorum: 0

TDP'den öğrencilere gezi

MUŞ (AA) - Muş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan, "Haydi Mahalle Maçına" Projesi kapsamında başarılı olan öğrenciler, 9 günlük geziye...

TDP'den öğrencilere gezi

MUŞ (AA) - Muş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan, "Haydi Mahalle Maçına" Projesi kapsamında başarılı olan öğrenciler, 9 günlük geziye götürüldü.

Proje çerçevesinde Mersin ve Silifke bölgesini kapsayan 9 günlük gezi programına katılmaya hak kazanan 25 çocuk için polisevinde uğurlama töreni düzenlendi. 

Törende konuşan Emniyet Müdür Vekili Bayram Kadir Tüylü, başarılı öğrencilere kutlayarak, gezi sırasında antrenörler ve kafile başkanıyla hareket ederek dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Projenin baş antrenörü Alparslan Has ise bu tür gezilerin çocuklar ve gençler için yeni yerler görmeleri ve kendilerini geliştirmeleri açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Futbol okulunda 150 öğrencinin antrenmanlara devam ettiğini, malzeme ve diğer giderlerin emniyet müdürlüğü tarafından karşılandığını bildiren Has, "Bu öğrencilerin içinden seçilen 25 yetenekli öğrencimizi Mersin kampına götüreceğız . Kampta güzel bir şekilde eğlenecekler, gezecekler bunun yanı sıra davranış şekillerini ve arkadaş ilişkilerini kuracak ve çevreyi tanıyacaklar. Birçok öğrencimiz bu vesileyle il dışına çıkıyor. Bu nedenle geziyi çok önemsiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber