Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 10 Nisan 2020 - 12:33 Yorum: 0

TDV gönüllüsü camiye gidemeyen çocukların evlerini ziyaret ederek oyuncak hediye ediyor

Nevşehir'de Merkez Çiçekli Camii'nde görev yapan İmam Hatip ve Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüsü Ahmet Aydemir, korona virüs dolayısıyla camiye gidemeyen...

TDV gönüllüsü camiye gidemeyen çocukların evlerini ziyaret ederek oyuncak hediye ediyor

Nevşehir'de Merkez Çiçekli Camii'nde görev yapan İmam Hatip ve Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüsü Ahmet Aydemir, korona virüs dolayısıyla camiye gidemeyen çocukları evlerinde ziyaret ederek onlara oyuncak hediye ediyor.

Nevşehir'de Merkez Çiçekli Camii'nde görev yapan İmam Hatip ve Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüsü Ahmet Aydemir, korona virüs sürecinde çocukları motive edebilmek adına camiye gelemeyen çocuklarla irtibatını kesmedi ve her gün telefonla onların hatırını soruyor. Çocukların korona virüs önlemleri nedeniyle camiye gelemediklerini ifade eden Aydemir, hayırseverlerin camiye bağışladığı oyuncakları, çocukları evlerinde ziyaret ederek kendilerine hediye ediyor.

Konuya ilişkin konuşan Aydemir, "Biliyorsunuz son günlerde korona virüsten korunmak için evlerinden dışarı çıkamayan çocuklarımızın canları sıkılıyor, inşallah bu virüsten Rabbim hepimizi en kısa zamanda kurtarır. Camimizdeki çiçeklerin sahipleri mahallemizin çocuklarıydı, şimdi mahzun kaldılar, çocuklar evlerinde, çiçekler burada kaldı. Ben de dedim ki çocuklar gelemiyorlarsa ben sizin yerinize çiçeklere bakıyorum, aynı zamanda onları da unutmuyor evlerini ziyaret ederek teselli anlamında istedikleri oyuncakları kendilerine hediye ediyorum. Sağ olsun hayırseverler bizlere oyuncak getiriyorlar bizler de bu zor günlerde evlerindeki çocuklarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz" dedi.

Çocukların camiye gelmesini sağlamak ve doğa sevgisini artırmak amacıyla cami içerisini adeta botanik bahçeye çeviren Ahmet Aydemir, mahalledeki her çocuğa bir çiçeği emanet ederek çocukların camiye gelip çiçeklere bakım yapmasına vesile olmuştu.

Çiçekli Camii İmam Hatibi Ahmet Aydemir, Türkiye Diyanet Vakfı 2020 Uluslararası İyilik Ödüllerine layık görüldü.

TDV gönüllüsü camiye gidemeyen çocukların evlerini ziyaret ederek oyuncak hediye ediyor

TDV gönüllüsü camiye gidemeyen çocukların evlerini ziyaret ederek oyuncak hediye ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber