Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı16:36 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba marifetmiş gibi o anları paylaştı16:35 Aydın’da termometreler 30 dereceyi gördü
Sami Er
Yerel 18 Kasım 2019 - 12:08 Yorum: 0

"TechAnkara" girişimcileri bir araya getiriyor

Ankara Valisi ve Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Vasip Şahin, TechAnkara Proje Pazarı'nın açılış toplantısına katıldı.

'TechAnkara' girişimcileri bir araya getiriyor

Ankara Valisi ve Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Vasip Şahin, TechAnkara Proje Pazarı'nın açılış toplantısına katıldı.

ATO Congresium'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada Ankara Valisi ve Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Vasip Şahin, TechAnkara'nın girişimcileri bir araya getirdiğini kaydederek, "Ajans, Ankara'nın nitelikli beşeri sermayesini ve teknoloji üretme faaliyetlerini tüm sektörlerde öne çıkararak üzerine düşen görevi yerine getirmek için gayret etmektedir. Ajansın, gerek ülkemizin gerekse Ankara'nın yatırım ortamının gelişmesi ve başkentin geleceğinin şekillenmesi için yapmış olduğu önemli çalışmalardan biri olan TechAnkara projesi, bu duyarlılığın neticesinde önemli bir etkinlik olarak bu yıl 9. kez girişimcilerle, yatırımcılarla ve ziyaretçiler ile buluşmaktadır" ifadelerini kullandı.

Ankara'nın girişimcilik ekosisteminin göz bebeği bir kent olma yolunda ilerlediğini söyleyen Şahin, "5000 yıllık tarihi ile 8 kadim medeniyete ve son olarak Türkiye Cumhuriyeti'ne başkent olan Ankara, girişimcilik ekosisteminin göz bebeği bir kent olma yolunda hızla ilerlemektedir. TechAnkara proje pazarı gelişen, dönüşen ve esnek yapıda bir sistem olarak ekosistemin nabzını tutarak, girişimci ve yatırımcılara ihtiyaç duydukları buluşma imkanını sağlamaya devam etmektedir" şeklinde konuştu.

Kurulan pazarın amacına değinen Şahin, "Kurulan pazarın amacı girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesi, yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini ve ticarileştirilmesine sağlanması ile etkinliğe dahil edilen personelin projelerin hem yerel hem de uluslararası boyutta değer bulmasını sağlamaktadır" dedi.

TechAnkara kapsamında 10 stantta 150 projenin 105 yatırımcı ile buluşacağını aktaran Şahin bu projelerden 5 tanesinin destekleneceğinin altını çizerek, "100 stantta sergilenecek olan 150 proje 105 yatırımcı ile buluşacak bunların içinden seçilecek ilk 5 projeye ticarileşme desteğinin yanı sıra diğer kurum ve kuruluşlar destek ve katkıda bulunacaklardır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber