Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 13 Mayıs 2019 - 12:08 Yorum: 0

TECNO Mobile, SPARK 3 Pro’nun Android Q Beta’ya yükseltme planlarını duyurdu

TECNO Mobile, 7 Mayıs tarihinde Google IO 2019'da Android P işletim sistemiyle çalışan SPARK 3 Pro modelini, Q Beta sürümünde çalışacak şekilde yükselteceklerini...

TECNO Mobile, SPARK 3 Pro’nun Android Q Beta’ya yükseltme planlarını duyurdu

TECNO Mobile, 7 Mayıs tarihinde Google IO 2019'da Android P işletim sistemiyle çalışan SPARK 3 Pro modelini, Q Beta sürümünde çalışacak şekilde yükselteceklerini duyurdu.

Mobil telefon markası TECNO Mobile, Google IO 2019'da Android P işletim sistemiyle çalışan SPARK 3 Pro modelini, Q Beta sürümünde çalışacak şekilde yükselteceklerini duyurdu.

Konu ile ilgili açıklama yapan TRANSSION Başkan Yardımcısı ve TECNO Mobile Genel Müdürü Stephen HA şöyle konuştu: "Google ile olan işbirliğimizi geliştirdiğimizi duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu yıl, kısa süre sonra piyasaya sürülecek Android Q sistemiyle birlikte TECNO SPARK 3 Pro, yükseltilerek kullanıcılara daha hızlı Q sürümü yükseltme imkanı sağlayacaktır. SPARK 3 Pro modeli, Yapay Zekalı Parlak Kamera ve 32GB ROM + 2GB RAM donanımına sahip bir 4G akıllı telefondur'.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber