Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 29 Haziran 2016 - 11:38 Yorum: 0

TED Ankara Koleji 2016 Mezunlarını Uğurladı

TED Ankara Koleji, 26 ve 27 Haziran'da gerçekleştirilen anaokulu ve ortaokul kep giyme törenlerinin ardından 28 Haziran'da da lise mezunlarını uğurladı.

TED Ankara Koleji 2016 Mezunlarını Uğurladı

TED Ankara Koleji, 2016 mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.

TED Ankara Koleji, 26 ve 27 Haziran'da gerçekleştirilen anaokulu ve ortaokul kep giyme törenlerinin ardından 28 Haziran'da da lise mezunlarını uğurladı. Okulun stadyumunda gerçekleştirilen törenlerde 2016 mezunları sertifika ve diplomalarını alırken, okul düzeyinde dereceye girerek burs almaya hak kazanan öğrenciler de Türk Eğitim Derneği, TED Ankara Koleji Vakfı, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği ve Okul Aile Birliği tarafından ödüllendirildi. Törende ayrıca ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve Türkiye derecesi elde eden okul takımlarına çeşitli ödüller verilirken, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü de başarılı sporculara "Yılın Sporcusu" ödüllerini takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber