Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Eylül 2014 - 18:33 Yorum: 0

TED Koleji İzmir'de ikinci okulunu Urla'da açtı

İZMİR (AA) - Türk Eğitim Derneği (TED) Koleji, İzmir'deki ikinci okulunu Urla ilçesinde eğitim öğretime açtı. TED Urla Koleji, 2014-2015 eğitim öğretim yılıyla kapılarını açtı. Kurucu...

TED Koleji İzmir'de ikinci okulunu Urla'da açtı

İZMİR (AA) - Türk Eğitim Derneği (TED) Koleji, İzmir'deki ikinci okulunu Urla ilçesinde eğitim öğretime açtı. 

TED Urla Koleji, 2014-2015 eğitim öğretim yılıyla kapılarını açtı. 

Kurucu müdür İrfan Urhan, okulun açılışında yaptığı konuşmada, okullarında öğrencilerin, spor tesisleri,  seramik ve cam atölyesi,  3D teknoloji sınıfları, ses kayıt stüdyoları ile spor, kültür ve sanatla iç içe olacaklarını belirterek, sahip oldukları bu imkanlarla İzmir'de akademik, kültürel ve sosyal alanda öncülük edeceklerini ifade etti. 

Okulun açılış törenine, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Koleji Vakıf Başkanı Deniz Komsuoğlu ve eski devlet bakanlarından Işılay Saygın da katıldı. 

Açılış töreninde, öğrenciler mini konser verdi ve şiirler okudu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber