Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 28 Haziran 2021 - 11:23 Yorum: 0

Tedavisi tamamlanan ’Kadife’ yeni sahibini bekliyor

Bilecik'te günde binlerce aracın geçtiği Bilecik-İstanbul karayolunda yaralı halde bulunan ve "Kadife" adı konulan eşeğin tedavisi tamamlandı.

Tedavisi tamamlanan ’Kadife’ yeni sahibini bekliyor

Bilecik'te günde binlerce aracın geçtiği Bilecik-İstanbul karayolunda yaralı halde bulunan ve "Kadife" adı konulan eşeğin tedavisi tamamlandı. Sağlığına kavuşan "Kadife" artık yeni sahibini bekliyor.

Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde civarında yaralı halde bulunan eşek Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde geçtiğimiz hafta tedavi altına alındı. Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları tarafından çok sevilen ve "Kadife" adı konulan eşeğin tedavisi tamamlandı. Sağlığı yerinde olan "Kadife" yeni sahibi bekliyor.

"Bir süre tedavi süren eşeğimiz sağlığına kavuştu"

Yapılan tedavi hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, "Eşeğimizi Şehirlerarası Otobüs Terminali civarında bulduk. Açlıktan hastalanmış ve ayağında bir sorunu vardı. Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi getirdiğimiz dişi eşeğimizi tedavi altına aldık. Bir süre tedavi süren eşeğimiz sağlığına kavuştu. Bizler kendisini çok sevdiğimiz için bir ad koyduk. Kadife adını koyduğumuz eşeğimiz yeni sahibi bekliyor. Hayvanımız sahiplenmek isteyen Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne başvuru yapabilir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber