Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

TEGV'den Kurtalan Belediye Başkanı Karaatay'a plaket

SİİRT (AA) - Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV ) tarafından,  Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay’a eğitime verdiği desteklerden dolayı plaket verildi.Kurtalan Belediye Başkanı...

TEGV'den Kurtalan Belediye Başkanı Karaatay'a plaket

SİİRT (AA) - Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV ) tarafından,  Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay’a eğitime verdiği desteklerden dolayı plaket verildi.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay’ı makamında ziyaret eden TEGV Kurtalan İlçe Birimi sorumlusu Cemal Çelik, TEGV Genel Merkez'i tarafından gönderilen plaketi, Karaatay’a takdim etti. 

Burada konuşan Çelik, eğitime verdiği desteklerden dolayı Karaatay'a teşekkür ettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Belediye başkanımız, vakıf binamızın tadilatı ve yenilemesi esnasında, inşaat malzemesi, boya, parke ve bank gibi bir çok yardımda bulundu. Kendisi eğitime çok önem veren bir başkandır. Vakfımızın yönetim kurulu başkanı tarafından gönderilen bu plaketi kendisine vermekten büyük bir sevinç duyuyoruz."

Karaatay ise eğitime desteklerinin artarak devam edeceğini dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber