Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 25 Haziran 2019 - 10:58 Yorum: 0

TEI ihracat başarısını birkez daha kanıtladı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından "Türkiye'nin İlk Bin İhracatçısı" araştırması sonucunda Eskişehir'den Tusaş Engine Industries (TEI)...

TEI ihracat başarısını birkez daha kanıtladı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından "Türkiye'nin İlk Bin İhracatçısı" araştırması sonucunda Eskişehir'den Tusaş Engine Industries (TEI) 43'üncü sırada yer alarak ihracat başarısını birkez daha kanıtladı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl 17'ncisi yapılan "Türkiye'nin İlk Bin İhracatçısı" araştırması sonuçları açıklandı. Sonuçlara gore; TEI-TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş., ihracatını önceki yıla göre yüzde 15 oranında artırarak ilk bin şirket arasında 43'üncü sırada yer aldı.

TEI, aynı araştırmanın sonuçlarına göre savunma ve havacılık sanayiinde faaliyet gösteren firmalar arasında 2'nci sıradaki yerini koruyarak, ihracattaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

TEI ihracat başarısını birkez daha kanıtladı

TEI ihracat başarısını birkez daha kanıtladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber