Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Tek geçim kaynağı olan ineğini çaldılar

MERSİN (AA) - Erdemli'de bir kadının, sütünü satarak çocuklarının okul harçlığını çıkardığı 5 aylık gebe ineği ve düvesi çalındı.Alınan bilgiye göre, Tabiye Mahalesi Şabanefendi...

Tek geçim kaynağı olan ineğini çaldılar

MERSİN (AA) - Erdemli'de bir kadının, sütünü satarak çocuklarının okul harçlığını çıkardığı 5 aylık gebe ineği ve düvesi çalındı.

Alınan bilgiye göre, Tabiye Mahalesi Şabanefendi Sokak'ta yaşayan an Teslime Urfan, sabah saatlerinde ineğini sağmak için ahıra gitti.

Ahıra girdiğinde ineğinin ve düvesinin olmadığını gören Urfan, durumu polise bildirdi.

Olayı araştıran polis ekipleri, Urfan'ın inek ve düvesinin yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan narenciye bahçesinde kesilerek etlerinin alındığını tespit etti.

İnek ve düvesi çalınan Urfan,  yetkililerden yardım istedi.

Daha önce de 2 ineğinin de çalındığını kaydeden Urfan, şunları söyledi:

"Ben 4 çocuk annesiyim. Bir çocuğum üniversitede diğerini de lisede okutuyorum. Ben 20 yıldır inek yetiştiriciliği yapıyorum ve sütünü satarak çocuklarımı okutuyordum. Hırsızlar benim geçimimle birlikte çocuklarımın okuma ihtiyaçlarını karşıladığım umudumu da çaldılar."

Polis ekipleri, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber