Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ağustos 2014 - 18:48 Yorum: 0

Tekden Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu:

"Kaliteli bir takım oluşturduk. Futbolcu arkadaşlarımız ligin ilk maçında kalitelerini ortaya koyacaktır"

Tekden Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu:

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor'da, kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğu, hazırlık maçlarında alınan sonuçların lig için ölçü olmadığını belirterek, "Kaliteli bir takım oluşturduk. Futbolcu arkadaşlarımız ligin ilk maçında kalitelerini ortaya koyacaktır" dedi.

Kıbrıslıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon teknik direktör Özcan Bizati'nin raporu doğrultusunda yeni bir takım oluşturduklarını belirtti.

Takımın gün geçtikçe form tutacağına inandığını ifade eden Kıbrıslıoğlu, "İyi bir ekip oluşturduk. Güçlü ve kaliteli futbolcular transfer ettik. Hazırlık maçında aldığımız sonuçlar lig için ölçü değil. Futbolcu arkadaşlarımız ligin ilk maçında kalitelerini ortaya koyacaktır. Biz onlara inanıyoruz" diye konuştu.

- "Kulübün imajını değiştirdik"

Başkan Kıbrıslıoğlu, bugüne kadar akil adamların desteğiyle 7,5 milyon liralık ödeme yaptıklarını, ekonomi başta olmak üzere birçok konuda Tekden Denizlispor'un imajını değiştirdiklerini söyledi. 

Kulübe mali disiplin getireceklerini ifade eden Kıbrıslıoğlu, şunları kaydetti:

"Bu sezon bütçemizi oluşturduk. 8-10 milyon lira arasındaki bir bütçeyle sezonu tamamlayacağımızı planladık fakat her yerden bir alacaklı çıkmaya başladı. Sezon sonuna kadar 20 milyon liralık bir tablo karşımıza çıktı. Ödemelerimizi yapıyoruz, ama bu süreçte biraz sıkıntı yaşayacağız. Bunun da üstesinden geleceğiz."

Bu arada, Tekden Denizlispor'da, eski futbolcuların alacaklarını oluşturan 1 milyon 300 bin liranın ödenmesiyle durdurulan lisans işlemlerinin gerçekleşmesinin önünün de açıldığı belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber