Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Ağustos 2016 - 13:08 Yorum: 0

Tekebaşı-Yeşilada köprüsüne “İrfan Balıkçı Köprüsü” adı verildi

Samandağ belediyesi Meclisi, Tekebaşı-Yeşilada yolunu bağlayan Köprüye Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin onayı ile "İrfan Balıkçı Köprüsü" adını...

Tekebaşı-Yeşilada köprüsüne “İrfan Balıkçı Köprüsü” adı verildi

Samandağ belediyesi Meclisi, Tekebaşı-Yeşilada yolunu bağlayan Köprüye Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin onayı ile "İrfan Balıkçı Köprüsü" adını verdi.

Tekebaşı'nı Yeşilada Mahallesine bağlayan köprünün yapılmasında büyük emeği olan Tekebaşı eski Belediye Başkanı merhum İrfan Balıkçı'nın adı, meclis kararı ile aynı köprüye verildi.

Tekebaşı eski Belediye Başkanı İrfan Balıkçı'nın ölümünün 5.yıl dönümünde dolayısı ile eşi Hülya Balıkçı tarafından adı verilen köprüde anma töreni gerçekleştirildi. Anma töreninde İrfan Balıkçı için Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra lokum dağıtıldı.

Törene; AK Parti Hatay milletvekili Adem Yeşildal, AK Parti İlçe başkanı Metin Canbolant, yardımcısı Hasan Doğru, Tekebaşı Mahallesi muhtarı Kenan Elmas, Samandağ Devlet Hastanesi Opr. Dr. baştabibi Nihat Güzelsağıltıcı, baştabip yardımcısı Ali Cevat Cilli, Samandağ Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Uzay Fırıncıoğulları, İrfan Balıkçı'nın eşi Hülya Balıkçı, annesi Atra Balıkçı, kardeşi Cumali Balıkçı, Tekebaşı- Meydan Kooperatifi Başkanı Cengiz Karataş ve çok sayıda kişi katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Metin Canbolant törende yaptığı konuşmada,"Tekebaşı eski belediye başkanı rahmetli İrfan Balıkçı, zor şartlar altında maddi sıkıntılara rağmen köprünün yapılması için girişimler yaparak, köprünün yapılmasında ön ayak olarak Samandağ halkına bir köprüyü kazandırdı. Bu köprünün yapılmasında emeği geçen eski belediye başkanı İrfan Balıkçı'yı rahmetle anıyorum. Köprünün tamamlanmasında emeği geçen siyasi durumu ne olursa olsun, Belediye başkanı Mithat Nehir'e, Samandağ belediye Meclis üyelerine, Hatay Büyükşehir belediye Meclisine milletvekillerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Merhum başkan İrfan Balıkçı'nın kardeşi Cumali Balıkçı da "Tekebaşı-Yeşilada Mahallesini bağlayan köprünün yapılmasında çok büyük emeği ve ön ayak olan Tekebaşı eski belediye başkanı ağabeyim rahmetli İrfan Balıkçı'yı rahmetle anıyoruz. Acısı hala sürüyor. Bu köprünün bitirilmesinde emeği geçenlere de teşekkür ediyorum" dedi.

Tekebaşı-Yeşilada köprüsüne “İrfan Balıkçı Köprüsü” adı verildi

Tekebaşı-Yeşilada köprüsüne “İrfan Balıkçı Köprüsü” adı verildi

Tekebaşı-Yeşilada köprüsüne “İrfan Balıkçı Köprüsü” adı verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber