Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Eylül 2016 - 16:18 Yorum: 0

Tekerlekli sandalye hizmeti Kurban Bayramında da hizmette

Turgutlu Belediyesi'nin halkın takdirini kazanan kabristanlıklardaki tekerlekli sandalye uygulaması Kurban Bayramı arefesinde de hizmete sunulacak.

Tekerlekli sandalye hizmeti Kurban Bayramında da hizmette

Turgutlu Belediyesi'nin halkın takdirini kazanan kabristanlıklardaki tekerlekli sandalye uygulaması Kurban Bayramı arefesinde de hizmete sunulacak. Ebediyete intikal etmiş sevdiklerini ziyaret etmek isteyen engelli, yaşlı ya da hasta vatandaşlara kolaylık sağlamaya devam edeceklerini söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 3 adet toplu taşıma aracının da vatandaşların hizmetinde olacağını söyledi.

Manisa'da ses getirecek çalışmalara imza atmaya devam eden Turgutlu Belediyesi, Ramazan Bayramı arefesinde uygulamaya koyduğu tekerlekli sandalye uygulamasını Kurban Bayramı arefesinde de vatandaşların hizmetine sunuyor. Yürüyemeyecek durumda olan vatandaşları tekerlekli sandalye ile mezarları ziyaret etme imkanına kavuşturmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Turgay Şirin uygulamanın örnek olduğunu belirterek, "Biz özellikle yaşlı, hasta ve engelli kardeşlerimizi düşünerek imkanlarımızı seferber ettik. Tekerlekli sandalye uygulamamızın halkımız nezdinde takdir görmesi doğru yolda olduğumuzun göstergesi oldu. Daha önce de ifade ettiğim gibi bunu artık gelenek haline getireceğiz. Havanın sıcak olmasını da göz önünde bulundurarak verdiğimiz bu hizmetlerimiz halkımızın adalar arası ulaşımını kolaylaştıracak. Ring seferleriyle de vatandaşlarımıza ücretsiz mezarlık ulaşım hizmeti veriyoruz. Tüm imkanlarımız halkımızın hizmetindedir. Onların takdirine hayiz olmamanın memnuniyetiyle bir kez daha tüm hemşerilerimin ebediyete göçmüş yakınlarının nezdinde ettikleri duaların Yüce Allah katında kabulünü diliyor, hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Mezarlıklara ulaşım kolaylığı

Turgutlu halkının huzurlu ve mutlu bir Kurban Bayramı geçirmeleri adına tedbirlerini alan belediye, ebediyete göçmüş yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara da ücretsiz otobüs servis hizmeti verecek. Başkan Şirin'in talimatlarıyla belediyeye ait 1, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 olmak üzere toplam 3 araç Turgutlulu vatandaşların hizmetinde olacak. Turgutlu Belediyesi hizmet binası önünden hareket edecek olan araçlar, 08.00 ile 17.00 saatleri arasında her saat başı Belediye Yeni ve Eski Kabristanlığı ile Irlamaz Kabristanlığı'na ulaşım hizmeti verecek.

Tekerlekli sandalye hizmeti Kurban Bayramında da hizmette

Tekerlekli sandalye hizmeti Kurban Bayramında da hizmette

Tekerlekli sandalye hizmeti Kurban Bayramında da hizmette

Tekerlekli sandalye hizmeti Kurban Bayramında da hizmette

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber