Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 13:03 Yorum: 0

Tekerlekli sandalyeler evlerine teslim edildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Belediye, engelli 2 vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Tekerlekli sandalyeler evlerine teslim edildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Belediye, engelli 2 vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Felç geçiren 60 yaşındaki Emine Yavuz ile geçirdiği iş kazası sonrası sakatlanan 40 yaşındaki Ahmet Aydın'a tekerlekli sandalyeleri evlerinde teslim edildi.

Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden ile Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Aziz Solmaz, engelli vatandaşların evlerine giderek hem sandalyelerini teslim etti, hem de sıkıntılarını dinledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, sosyal belediyecilik anlayışıyla daima ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını söyleyerek, "Daha önce bizlere dilekçe ile müracaat eden 2 engelli vatandaşımıza akülü sandalyelerini teslim ettik. Unutulmamalıdır ki, her sağlıklı birey de birer engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımız ile bütünleşmeli, engelleri birlikte ortadan kaldırmalıyız. Biz Belediye olarak bu konuda üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz. Araçlarımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm engelli kardeşlerimize sağlık ve sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı. (Tİ - EFE)

Tekerlekli sandalyeler evlerine teslim edildi

Tekerlekli sandalyeler evlerine teslim edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber