Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Şubat 2017 - 15:43 Yorum: 0

Tekira Kitap Festivali başladı

Tekirdağ'da sanat ve kültürel etkinliklere verdiği destekle bilinen Tekira AVM, her yıl olduğu gibi bu yıl da değerli yazarların katılımı ile Tekira...

Tekira Kitap Festivali başladı

Tekirdağ'da sanat ve kültürel etkinliklere verdiği destekle bilinen Tekira AVM, her yıl olduğu gibi bu yıl da değerli yazarların katılımı ile Tekira Kitap Festivali'ni ziyaretçilerin beğenisine sundu.

17-28 Şubat tarihleri arasında devam edecek olan festivale, Tayfun Talipoğlu, Kahraman Tazeoğlu, Erdal Demirkıran, Gözde Erdoğan ve Uğur Koşar gibi ünlü isimlerin yanı sıra birçok tanınmış yazar ve şair de katılacak.

Tekira giriş katta kurulan stantlarda yediden yetmişe her yaşa hitap eden zengin kitap seçenekleri ile, Tekira Kitap Festivali 28 Şubat tarihine kadar kitapseverleri bekliyor.

Tekira Kitap Festivali başladı

Tekira Kitap Festivali başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber