Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 00:13 Yorum: 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi atölyesinde araç yangını

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı atölyesinde park halindeki bir kamyonda çıkan yangın hasara neden oldu.100. Yıl Mahallesi'nde Fen İşleri...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi atölyesinde araç yangını

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı atölyesinde park halindeki bir kamyonda çıkan yangın hasara neden oldu.

100. Yıl Mahallesi'nde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na ait atölyelerde tamir ve bakım işlemleri yapılan bir kamyon, aküsünde oluşan arıza nedeniyle alev aldı. Atölyedekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kısa sürede söndürülen yangın nedeniyle kamyonda hasar oluştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının tamir için atölyeye getirilen bir aracın aküsünden kaynaklandığını söyledi.

Yanan aracın yakınında benzin bidonlarının bulunduğunu ancak itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangının büyümeden söndürüldüğünü ifade eden Pehlivan, "Yangın şu anda söndürülmüş durumda. Arkadaşlar yangına oldukça seri müdahale etmişler. Yan tarafta benzin bidonları, atölyenin yakıt malzemeleri var ama çok çabuk müdahale edilmiş ve büyümeden önlenmiş bir yangın" dedi.

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yangında çok büyük bir hasarın oluşmadığını, 20-25 yıllık eski bir kamyonun kupa kısmının yandığını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber