Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Haziran 2017 - 16:53 Yorum: 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yangın uyarısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarında yangınlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yangın uyarısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarında yangınlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Belediyeden yapılan açıklamada, yüksek hava sıcaklığının yangın riskini arttırdığı belirtilerek, "Meteoroloji İl Müdürlüğünden aldığımız son bilgiler doğrultusunda önümüzdeki günlerde havaların mevsim değerlerinin üzerinde seyretmesi beklenmektedir. Bu durum yangın riskinin artmasına yol açmaktadır. Vatandaşlarımızın bu durumu dikkate alarak çıkması muhtemel yangınlara karşı çok dikkatli olmaları ve yaz aylarında her türlü açık ateş, anız, piknik ve kamp ateşi yakmaktan kaçınmaları gerekmektedir. Halkımızın can ve mal güvenliği açısından büyük önem arz eden bu durum kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber