Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2017 - 18:38 Yorum: 0

Tekirdağ Devlet Hastanesin’den "Güleryüzlü Personel ile Mutlu Hasta’’ eğitimi

Tekirdağ Devlet Hastanesi tarafından Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) 2017 Teknik Destek Programı için hazırlanan "Güler Yüzlü Personel ile Mutlu Hasta"...

Tekirdağ Devlet Hastanesin’den 'Güleryüzlü Personel ile Mutlu Hasta’’ eğitimi

Tekirdağ Devlet Hastanesi tarafından Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) 2017 Teknik Destek Programı için hazırlanan "Güler Yüzlü Personel ile Mutlu Hasta" adlı kişisel gelişim projesi TRAKYAKA tarafından kabul edildi.

Kabul edilen proje ile Tekirdağ Devlet Hastanesinde görev yapmakta olan hasta karşılama ve yönlendirme personeli ile tıbbi sekreterleri kapsayacak olan eğitime 180 personelin katılacağını belirten Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Aykut Demirkıran proje sonucunda, kurum içi kalite ve verimliliğin arttırılmasını hedeflediklerini kaydetti.

Tekirdağ Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Aykut Demirkıran ve Hastane Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürü Melahat Öngel Aydeyer ile Trakya Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birim Başkan Vekili Uğur Berkay Habiboğlu'nun katılımıyla sözleşme imzalandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber