Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 13:43 Yorum: 0

Tekirdağ İl Milli Eğitime Yeni Hizmet Binası

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tekirdağ İl Milli Eğitime Yeni Hizmet Binası

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Merkez Süleymanpaşa ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesine yapılacak olan yeni hizmet binasının temel atma törenine, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, çok sayıda kurum müdür ile personeli ve öğrenciler katıldı.

2 bin 800 metrekare kullanım alanı üzerine inşa edilecek binanın temel atma töreni öncesi açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, "Malumunuz üzere Milli Eğitim Müdürlüğü, Valilik hizmet binasında 145 kişiyle, Tekirdağ'ın 165 bin öğrencisi, 8 bin öğretmeni ve 426 kurumuna hizmet vermeye çalışıyoruz. 11 ilçede, 11 İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte güzel çalışmaların altına imzamızı attık. Bu çalışmalardan bir tanesi de, çok sıkıntı içerisinde devam ettiğimiz, hizmet binamızın yapılması ve burada vereceğimiz hizmeti öğrencilerimize, öğretmenlerimize yaygınlaştırmayı planlıyoruz. Bu arada valilik hizmet binası da tadilata girecek. Bu yüzden bizim bir an önce oradan çıkmamız gerekiyor" dedi.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu da, Tekirdağ'da öğrenci sayısının Malkara, Şarköy ve Hayrabolu haricindeki diğer ilçelerde sürekli olarak arttığına dikkat çekerek, "Bu artışa oranla hizmetlerimizin de artması gerekiyor. Bunun için çeşitli yollar deneniyor. Kamu yatırımlarımız var, hayırseverlerimiz var, bu yollarla hizmetimizi artırmaya çalışıyoruz. Fiziki yapı, eğitimin önemli bir parçası. Fiziki yapı ne kadar iyi olursa, ona göre eğitim kalitesi de yükseliyor. Öncelikle tüm okulları bir an önce normal düzeye çekmemiz lazım. Ben bu yapılacak olan hizmet binamızın da Tekirdağ'a hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binasının temeli dualar okunarak atıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber