Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 02 Mayıs 2021 - 15:18 Yorum: 0

Tekirdağ Valiliğinden "polisin gazeteleri topladığı" haberlerine yalanlama

Tekirdağ Valiliği, polisin bayi önlerinde yoğunluk oluştuğu gerekçesiyle raflardaki gazeteleri topladığına ilişkin medyada çıkan haberleri yalanlayarak,...

Tekirdağ Valiliğinden 'polisin gazeteleri topladığı' haberlerine yalanlama

Tekirdağ Valiliği, polisin bayi önlerinde yoğunluk oluştuğu gerekçesiyle raflardaki gazeteleri topladığına ilişkin medyada çıkan haberleri yalanlayarak, söz konusu haberlere ilişkin suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.

Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Tekirdağ ilimizde 01.05.2021 tarihinde "önünde yoğunluk oluşuyor" diye gazete bayilerinden gazetelerin toplatıldığına ve gazete almak için gidenlerin gazete bulamadıklarına dair haberlerin bazı yazılı basın ve sosyal medyada yer aldığı görülmektedir. İlimizde valiliğimiz ve hiçbir kaymakamlığımızda bu doğrultuda bir karar alınmamış, böyle bir uygulama yapılmamış, böyle bir durumun varlığına dair bir şikayet veya müracaata da rastlanılmamıştır. Anayasamızda güvenceye alınan "basın özgürlüğü ve habere ulaşma hakkı', kanunlar çerçevesinde devletimizin bütün kurumlarıyla titiz bir şekilde korunmaktadır. Bu tür iftira ve provokasyon niteliğindeki haberlerle ilgili yasal haklarımız kullanılarak suç duyurusunda bulunulacaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber