Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:08 Yorum: 0

Tekirdağ Valisi Ceylan, muhtarlarla bir araya geldi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan Süleymanpaşa ilçesi mahalle muhtarları ile "Muhtarlarla Buluşma Toplantısı'nda bir araya geldi.

Tekirdağ Valisi Ceylan, muhtarlarla bir araya geldi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan Süleymanpaşa ilçesi mahalle muhtarları ile "Muhtarlarla Buluşma Toplantısı'nda bir araya geldi.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 05.11.2016 tarihli genelgesi gereğince düzenlenen toplantıda konuşma yapan Vali Ceylan, katılımlarından ve 15 Temmuz sürecindeki duruşları, devlete ve hükümete bağlılıklarından ve desteklerinden ötürü muhtarlara teşekkür etti.

Vali Ceylan, "Düzenlenen bu toplantıda, idari yapımızın en küçük birimi ve temel yapısı olan muhtarlık idaresi ile Süleymanpaşa ilçemizin ve mahallelerimizin sorunlarını, vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini tespit edebilmeyi ve çözüme kavuşturabilme yolunda neler yapılabilir sorusunu cevaplamayı amaçlıyoruz. Sizlerin de katılımlarıyla inşallah verimli bir çalışma olacağına inanıyorum" dedi.

Vali Ceylan'ın konuşmasının ardından muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve vatandaşların taleplerini Vali Ceylan'a ve yetkililere iletti.

Toplantıya Vali Ceylan'ın yanı sıra, Süleymanpaşa Kaymakamı Ahmet Atılkan, İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Dönmez, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin, İş-Kur İl Müdürü Yaşar Esen, ilçe kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber