Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 27 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

Tekirdağ Valisi Salihoğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Salihoğlu: "Her bölgenin kendisine özgü sorunları var. Bizler de bu sorunları çözme gayretinde olacağız"

Tekirdağ Valisi Salihoğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Salihoğlu, polisevinde düzenlenen tanışma toplantısında, gazetecilerin bölgenin çeşitli sorunlarına ilişkin soruları yanıtladı. 

Ergene Havzası'ndaki kirlilik ve bölgedeki sanayi kuruluşlarının ortaya çıkardığı çevresel sorunların çözümü noktasında hükümetin önemli çalışmalarda bulunduğunu aktaran Salihoğlu, bazı Organize Sanayi Bölgeleri'nde (OSB) ciddi ıslah çalışmalarına ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

Salihoğlu, Tekirdağ'da mevcut sanayi bölgeleri varken yeni bir OSB kurulmasına ihtiyacın olup olmadığı sorusu üzerine bu konuyla ilgili detaylı değerlendirme yapılabileceğini belirterek, "Bölgedeki mevcut OSB'ler tam doluluk oranına ulaşmamış. Dolayısıyla yeni bir OSB kurulmasına ihtiyaç olup olmadığı konusu bu salonda verilebilecek bir karar değil. Konu, detaylı şekilde değerlendirilip ihtiyaç var mı yok mu ona göre karar verilir" dedi.

Salihoğlu, Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi Tekirdağ'da da çarpık kentleşme sorunu yaşandığını ancak bu konuların yerel yönetimlerin sorumluluk alanında bulunduğunu ifade etti. 

Yapıcı önerilere ve eleştirilere her zaman açık olduğunu bildiren Salihoğlu, ortaya çıkacak sorunlara hukuksal çerçevede çözüm bulunacağını kaydetti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber