Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 06 Temmuz 2018 - 14:03 Yorum: 0

Tekirdağ Valisi Şarköy’de yatırımları inceledi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Şarköy ilçesinde yatırımları inceleyerek hastanenin biran önce tamamlanması için çalışmaların hızlandırılmasını...

Tekirdağ Valisi Şarköy’de yatırımları inceledi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Şarköy ilçesinde yatırımları inceleyerek hastanenin biran önce tamamlanması için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Şarköy Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak Kaymakam Yakup Güney ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Ceylan, yaz aylarında Şarköy'ün nüfusunun çok arttığını, eski hastanenin yetersiz geldiğini, yeni hastanenin biran önce tamamlanması için çalışmaların hızlandırılmasını ve inşaatın biran önce bitirilmesini istedi.

Vali Ceylan daha sonra restorasyonu YİKOB tarafından yaptırılan tarihi Şarköy Halk Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz ile yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Tekirdağ Valisi Şarköy’de yatırımları inceledi

Tekirdağ Valisi Şarköy’de yatırımları inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber