Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Şubat 2018 - 15:38 Yorum: 0

Tekirdağ’da 3 metre 20 santim uzunluğunda yılan bulundu

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 3 metre 20 santim uzunluğunda ölü yılan bulundu.

Tekirdağ’da 3 metre 20 santim uzunluğunda yılan bulundu

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 3 metre 20 santim uzunluğunda ölü yılan bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Şarköy-Gelibolu-Yeniköy yolu Killik mevkiinde yol ortasında ölü bir yılan bulundu. Mustafa Balkan tarafından bulunan yılanın 3 metre 20 santim uzunluğunda olduğu öğrenildi.

"Kartal başında yiyordu"

Yılanı yol kenarında bulduğunu, kartalın yılanı yemeye çalışırken gördüklerini belirten Mustafa Baykal, "Killik bayırında bulduk bunu. Kartal başında yiyordu. Söylenenlere göre köpek yemiş. Köpeğin kalıntıları çıkmış. Bulduğumuzda ilk olarak derneğe getirdik, Avcılar Kulübüne. Orada da bütün millet gördü, ondan sonra gereken yerler söyledik" dedi.

"Böyle bir yılan daha önce hiç Şarköy'de görülmemiş"

Kendisini aradıklarını, gelip baktığında herkes gibi şaşkınlık yaşadığını ve böyle bir yılanın daha önce hiç görmediğini söyleyen Şarköy Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İlyas Keklik, "Kardeşimiz Killik bayırı yeni köy üzerinde buldu. Akşamüzeri bizim derneğe getiriyor. "Başkan böyle böyle bir yılan gördük" diyor. Böyle bir yılan daha önce hiç Şarköy'de görülmemiş, görünce de bütün insanlar şok oldu" ifadesini kullandı.

Tekirdağ Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkilileri yılana incelenmek üzere aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber