Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Ağustos 2022 - 14:03 Yorum: 0

Tekirdağ’da aşure ikramı yapıldı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, Muharrem ayı münasebetiyle Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Aşure Dağıtım etkinliği düzenlendi.

Tekirdağ’da aşure ikramı yapıldı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, Muharrem ayı münasebetiyle Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Aşure Dağıtım etkinliği düzenlendi.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kentin en yoğun bölgesinde Aşure Dağıtım etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel katıldı.

Aşure dağıtımında konuşan Vali Yıldırım, "Hepinizin bildiği gibi Muharrem ayında tutulan oruçlar Ramazan ayı hariç diğer aylarda tutulan oruçlardan daha kıymetli. Oruç tutan vatandaşlarımızın oruçlarını Allah kabul etsin. İftarları hayırlı, uğurlu olsun. Bereketli olsun. Burada da güzel bir adetimizi devam ettiriyoruz. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızı aşureden tattırmak için çok güzel bir aşure günü etkinliği yaptı. Burada birlikte dağıttık. Burada vatandaşlarımızla birlikte olduk. Biz de mutlu olduk. Bütün emeği geçenlerden Allah razı olsun. Yiyenlere afiyet olsun, şifa olsun. İnşallah daha nice aşure günlerinde buluşmak üzere. Bütün günlerimiz aşure gibi tatlı, güzel, bereketli olsun inşallah" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber