Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mart 2015 - 19:33 Yorum: 0

Tekirdağ'da Berkin Elvan eylemi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da, Gezi Parkı olaylarında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 11 Mart 2014'te hayatını kaybeden Berkin Elvan için basın açıklaması yapıldı.Tuğlalı Park'ta toplanan grup,...

Tekirdağ'da Berkin Elvan eylemi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da, Gezi Parkı olaylarında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 11 Mart 2014'te hayatını kaybeden Berkin Elvan için basın açıklaması yapıldı.

Tuğlalı Park'ta toplanan grup, sloganlar atarak "Gülüşün gibi onurlu, güzel yarınlar kuracağız" yazılı pankart açtı.

Grup adına açıklama yapan Erhan Çalış, bir yıl önce hayatını kaybeden Elvan'ı unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.

Çalış, kamuoyunda "iç güvenlik paketi" olarak bilinen tasarı ile Türkiye'nin yeni bir baskı rejimiyle karşı karşıya kaldığını ileri sürerek, "Berkin 269 gün direndi. Biz de katillerinin adalete teslim edilmesi için direnmeye ve mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Gruptakiler, açıklamanın ardından bir süre şarkı söyledikten sonra dağıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber