Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 29 Haziran 2020 - 19:58 Yorum: 0

Tekirdağ’da büyükbaş hayvanlar parkı işgal etti

Tekirdağ'da bir park kısa süre önce hayvan besicileri tarafından kullanılmaya başlandı.

Tekirdağ’da büyükbaş hayvanlar parkı işgal etti

Tekirdağ'da bir park kısa süre önce hayvan besicileri tarafından kullanılmaya başlandı. Çocuk parkındaki büyükbaş hayvanları gören vatandaşlar ise şoke oldu.

Akıllara durgunluk veren olay Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde meydana geldi. Bir süredir bakım görmeyen parkı mesken tutan hayvan besicileri, büyükbaş hayvanlarını otlatmak ve dinlendirmek için çocuk parkına getirdi. Bakımsız parkta gündüz ineklerin dinlendiğini, akşam ise alkoliklerin mesken tuttuğunu söyleyen Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri, yetkilileri göreve çağırdı. Özellikle pandemi sürecinde çocukların en çok zaman geçirdiği alanın pislik içerisinde olması görenlerin tepkisini çekti.

Muhtar veryansın etti

Duruma sosyal medya hesabından tepki gösteren Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan, "Burası çocuklarımızın park alanı, hayvanlar için yapılan ahır değil. İnsanda biraz vicdan olur. Birazdan çocuklarımız gidip orada oyun oynayacaklardı, yazıklar olsun" dedi.

Tekirdağ’da büyükbaş hayvanlar parkı işgal etti

Tekirdağ’da büyükbaş hayvanlar parkı işgal etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber