Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ocak 2017 - 12:49 Yorum: 0

Tekirdağ’da ev yangını

Çerkezköy'de 5 katlı bir apartmanın en üst katında elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu çıktığı tahmin edilen yangın, büyük paniğe yol açtı.

Tekirdağ’da ev yangını

Çerkezköy'de 5 katlı bir apartmanın en üst katında elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu çıktığı tahmin edilen yangın, büyük paniğe yol açtı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, dumandan etkilenen anne ve bebeği ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yangın, Namık Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Saadet Apartmanının en üst katında çıktı. Odadaki elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede büyüdü. Ev duman altında kalırken, Tunuslu olduğu belirtilen ve ismi öğrenilemeyen anne ve bebeği, komşularının yardımıyla dışarı çıkarıldı. Duman bütün daireyi ve apartman boşluğunu sardı. Bina sakinleri dışarı çıkarken, ihbar üzerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti

Çok sayıda vatandaş ise binanın çevresinde toplanıp, ekiplerin çalışmalarını izledi. Bazıları ise cep telefonları ile görüntü almaya çalıştı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, evdeki bazı eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Tunuslu olduğu öğrenilen ve dumandan etkilendiği belirlenen anne ve bebeği, hazır bekletilen ambulansla tedbir amaçlı Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne ve bebeğini sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tekirdağ’da ev yangını

Tekirdağ’da ev yangını

Tekirdağ’da ev yangını

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber