Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Ekim 2020 - 12:08 Yorum: 0

Tekirdağ’da park halindeki araçta yangın

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesinde park halinde bulunan bir otomobilde yangın çıktı.

Tekirdağ’da park halindeki araçta yangın

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesinde park halinde bulunan bir otomobilde yangın çıktı. Otomobilden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşlar araçtan uzaklaşarak büyük panik yaşadı.

Araç yangını Tekirdağ'ın Süleymanapaşa İlçesi Soysal Sokak üzerinde bulunan bir marketin önünde meydana geldi. Araçtan dumanlar yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirerek araçtan uzak durmaya çalıştı. Araçtaki dumanların iyice artmasıyla çevrede bulunan bazı vatandaşlar araçtaki yangının daha fazla büyümemesi için yangın tüpü ile yangına müdahale etti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri duman çıkan araca müdahale etti. Çevredeki kalabalıkta itfaiye ekiplerinin çalışmalarını meraklı gözlerle izledi. Bölgeye gelen polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Araçtaki yangın tamamen söndürülürken, A.E. isimli vatandaşa ait olduğu öğrenilen 34 GHB 17 plakalı araçta hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Tekirdağ’da park halindeki araçta yangın

Tekirdağ’da park halindeki araçta yangın

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber