Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Şubat 2017 - 09:48 Yorum: 0

Tekirdağ’da suça geçit yok

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde farklı tarihlerde çeşitli suçlara karışan 3 kişi tutuklanırken, 3 kişi ise adliyeye sevk edildi.

Tekirdağ’da suça geçit yok

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde farklı tarihlerde çeşitli suçlara karışan 3 kişi tutuklanırken, 3 kişi ise adliyeye sevk edildi.

Çorlu ilçesinde meydana gelen gasp, yankesicilik, iş yerinden hırsızlık ve güveni kötüye kullanma suçlarının failleri ile 6 adet iş yerinden hırsızlık olayının şüphelisi olduğu tespit edilen H.G. isimli şahıs aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde gözaltına alındı. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Belediye otobüsünde hırsızlık

Belediye otobüsünde M.T.'nin cebinden yankesicilik suretiyle bin 500 TL parasını çaldığı belirlenen A.G., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. İlçe genelinde yapılan uygulama sırasında, gasp ve güveni kötüye kullanma suçlarından aranan H.Ü. isimli şahıs yakalandı. Şüpheli adli makamlara sevk edildi.

Akü hırsızları tutuklandı

Çorlu-Tekirdağ karayolu üzerinde bulunan otopark içerisindeki 15 aracın akülerini ve bakır aksamlarını çalan H.A. ve M.K. isimli şüpheliler yakalandı. Şüpheliler sevk edildikleri adli makamla tarafından tutuklandı.

İlçe merkezinde bulunan bir inşaattan 50 metre bakır kablo ve inşaat malzemeleri çalan şüpheli S.Y. yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber