Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 14:33 Yorum: 0

Tekirdağ’da tonaj uygulaması toplantısı yapıldı

Tekirdağ il sınırları içinde faaliyet gösteren taş ocakları, maden ocakları gibi işletmelere ait kamyonların asfalt yollarda açtığı hasarın önüne...

Tekirdağ’da tonaj uygulaması toplantısı yapıldı

Tekirdağ il sınırları içinde faaliyet gösteren taş ocakları, maden ocakları gibi işletmelere ait kamyonların asfalt yollarda açtığı hasarın önüne geçilmesi için Tekirdağ Valiliği'nde toplantı yapıldı.

Toplantıya, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Namık Kemal Çetinkaya ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak katıldı.

Toplantıda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde faaliyet gösteren 95 firmaya, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 65. Maddesi gereğince gönderilecek resmi yazı sonrası eyleme geçme kararı alındı. Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından denetimlere ağırlık verilecek.

Gönderilen resmi yazı sonrası firmalarla taahhüt imzalanarak yolların korunması konusunda anlaşma sağlanacak. Yapılan denetimler sonucu kurallara uymayan araçların yol geçişlerine izin verilmeyecek. Sıkı denetim altına alınacak yollarda ağır tonajlarla yük taşınmasına izin veren işletmelerin kapatılmasına kadar gidecek. Kamuya ait olan ve yüksek maliyetlerle yapılan yollar koruma altına alınacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber