Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Eylül 2016 - 21:08 Yorum: 0

Tekirdağ’da trafik kazası

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Kapaklı yolunda bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak orta refüje çıktı.

Tekirdağ’da trafik kazası

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Kapaklı yolunda bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak orta refüje çıktı. Kazada, sürücü yaralandı.

Kaza Çerkezköy-Kapaklı yolu üzerinde Sivrioğlu Petrol önünde meydana geldi. İddiaya göre, Çerkezköy'den Kapaklı istikametine seyir halinde olan E.Y (20) yönetimindeki 34 ZA 3886 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı, daha sonra da orta refüje çıktı. Kazada araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, araç sürücüsü de yaralandı.

Yaralı sürücü 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan yolda trafik akışı, aracın çekici ile yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü. Araç sürücüsü E.Y. hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber