Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 16 Ekim 2018 - 18:08 Yorum: 0

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'da yapılan uyuşturucu operasyonunda 4 kişi yakalandı.

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'da yapılan uyuşturucu operasyonunda 4 kişi yakalandı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince Süleymanpaşa, Çorlu ve Malkara ilçelerinde "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde" ticareti yapan ve "Uyuşturucu Madde Kullanan" şahıslara yönelik operasyonlar yapıldı.

Operasyonda toplam 2 kilogram 11 gr esrar maddesi, 1,9 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ile bir adet kurusıkı tabir edilen tabanca ve 11 adet fişek ele geçirildi.

'Uyuşturucu madde ticareti" ve "Uyuşturucu madde kullanmak" suçlarından toplam 4 şahıs yakalandı. Operasyon kapsamında E.Y. isimli şüpheli bir şahısta gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber