Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Ocak 2021 - 09:53 Yorum: 0

Tekirdağ’da yaban hayatına 1 buçuk ton yem bırakıldı

Tekirdağ'ın Saray ve Malkara ilçelerinin yüksek kesimlerinde kış mevsimi şartlarında yiyecek bulmakta sıkıntı yaşayan yaban hayvanları için yaklaşık...

Tekirdağ’da yaban hayatına 1 buçuk ton yem bırakıldı

Tekirdağ'ın Saray ve Malkara ilçelerinin yüksek kesimlerinde kış mevsimi şartlarında yiyecek bulmakta sıkıntı yaşayan yaban hayvanları için yaklaşık 1 buçuk ton yem bırakıldı.

Tekirdağ Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, mevsim şartlarından dolayı yaban hayatı yemleme çalışmalarına devam ediyor. Kar yağışı sonrası havaların da iyice soğuması üzerine doğada yaşayan yaban hayvanlarının aç kalmaması için doğaya yem bırakılıyor. Kar yağışının yoğun olarak düştüğü Tekirdağ'ın Malkara ve Saray ilçelerinin yüksek kesimlerinde ekiplerce yapılan çalışmalarda, besi yemi, ot yoncası ve pazar artıklarından oluşan yaklaşık bir buçuk ton yem doğaya bırakıldı.

Yaban hayvanlarının aç kalmaması için yemleme çalışmaların devam edileceği vurgulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber