Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Eylül 2016 - 15:13 Yorum: 0

Tekirdağ’da Zabıta Haftası kutlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen etkinliğe, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı...

Tekirdağ’da Zabıta Haftası kutlandı

1-7 Eylül Zabıta Haftası, Tekirdağ'da törenle kutlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen etkinliğe, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Erdin Eral ve zabıta personeli katıldı.

Törende, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Erdin Eral tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Erdin Eral buradaki konuşmasında, şehir kültürünün diğer insanlara saygı duymayı ve belli kurallara uymayı zorunlu kıldığını belirterek, "Şehir hayatının vazgeçilmez unsuru olan belediyeler bünyesinde, kuralları, hak ve adalet çerçevesinde uygulayacak profesyonel birimlere ihtiyaç duyulmaktadır. Türk devlet geleneğinde bu ihtiyaçları karşılamak maksadıyla kurulan şehir hayatını takip etmek ile sorumlu teşkilatlar hep olmuştur. Ancak 1826 yılında İhtisap Nezareti'nin kurulması bugünkü belediye zabıtasının kuruluşu olarak görülmektedir. Kanun ve nizamlar çerçevesinde görev yapan amacı halkımızın huzur ve esenliği olan zabıta teşkilatı, halkımızla birebir ilişki kurmaktadır. Önce insana hizmet bilinciyle daha yaşanabilir bir Tekirdağ için, yer ve zaman gözetmeksizin fedakarca çalışmaktadır" diye konuştu.

Eral'ın konuşmasının ardından tören sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber