Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 17 Eylül 2014 - 23:48 Yorum: 0

Tekirdağ'daki fabrika yangını

Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi'nde, bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangını söndürmek için çalışmalar sürdürülüyor

Tekirdağ'daki fabrika yangını

TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangını sürdürme çalışmaları devam ediyor.

Hayrabolu, Malkara, Çorlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri karadan, Keşan Orman Müdürlüğünden gelen itfaiye helikopter de Hayrabolu Göleti'nden su taşıyarak yangına havadan müdahale etti.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, OSB'de çok tahlisiz bir gün yaşadıklarını, yangını söndürmek için ekiplerin 8 saattir çalıştığını belirtti.

Can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu dile getiren Altayoğlu, ''Söndürme çalışmaları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve  itfaiye teşkilatımızın ciddi anlamda çalışmalarıyla sürdürülüyor. Yangında yaklaşık 3 bin ton plastik ham madde yanmakta. Bunun büyük bir kısmı itfaiye ekiplerimizce söndürüldü. Yangının söndürülmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber