Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

Tekirdağ'daki meslek edindirme kursları

Büyükşehir Belediyesi meslek edindirme kurslarına bin 205 kişi kayıt yaptırdı

Tekirdağ'daki meslek edindirme kursları

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nca açılan meslek edindirme kurslarına bin 205 kişi kayıt oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, il genelinde açılan meslek edindirme kurslarına bin 205 kişinin ön kayıt yaptığını belirtti.

İngilizce, Yunanca ve işitme dili başta olmak üzere toplam 6 branşta 130 kursiyer ile kurslara başlandığını kaydeden Albayrak, bu aşamadan sonra da unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarının kurslarla canlandırılacağını, geleneksel halı, kilim kumaş dokumacılığına Büyükşehir Belediyesi olarak sahip çıkacaklarını bildirdi.

 Büyükşehir Belediyesi'nin bütün birimleri ile çok güçlü bir yapıya sahip olduğunu savunan Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi çatısı altında çok kuvvetli bir şekilde hizmet üreten bir yönetim modeli oluşacak. Sistem ilerledikçe Tekirdağ Büyükşehir'den fazlasıyla hizmet alacaktır. Bu yıl 250 milyonluk yatırımımız var. Bu kursların da Tekirdağımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber