Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Nisan 2014 - 14:38 Yorum: 0

Tekirdağ'dan kısa kısa

Hayrabolu Kaymakamı Orhan, Hayrabolu Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Hayrabolu Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.

Ziyarette, Hayrabolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Gülay ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşen Kaymakam Orhan, oda çalışmaları hakkında bilgi alarak, Trafik sorunlarının aşılması için vatandaşların destek vermelerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Gülay da Kaymakam Orhan'nın  ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

- Hayrabolu'da "Kronik Böbrek Yetmezliği" konulu seminer düzenlendi

Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesinde, "Kronik böbrek yetmezliği" konulu seminer düzenlendi.

Kadriye-Kenan Tunalı Diyaliz Merkezi doktoru Mesut Necefi, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Böbrek Vakfı arasında imzalanan protokol kapsamında, Hayrabolu Hüseyin Korkmaz Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen seminerde, öğrencilere, okullarda hastalığa neden olan etkenlerle, tuz ve şekerin zararlarını anlattı.

Böbrek yetmezliğinin sinsice ilerleyen bir hastalık olduğunu ve hastalığın etkenlerini tuz ve şekerin oluşturduğunu vurgulayan Necefi, " 2002 yılında Türkiye'de böbrek hasta sayısının 34 bin civarındaydı.  2012 yılında ise bu sayı 70 binlere çıktı. Öğrencilerimize tuz ve şekerin zararlarının yanı sıra obezitenin insan sağlığına olan zararlarını anlatıyoruz" dedi.

Seminere, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber