Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Temmuz 2014 - 18:03 Yorum: 0

Tekirdağ'dan kısa kısa

Malkaraspor'un yeni yönetimi belli oldu

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Süper Amatör Lig'inde mücadele eden Malkaraspor'da yeni yönetim belli oldu.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Malkaraspor'un yeni yönetiminin belirlendiğini, yönetimin kendi arasında toplanarak görev dağılımını yaptığını belirtti.

Malkaraspor'un yakın zamanda genel kurula giderek isim değişikliği de yapacaklarını ifade eden Yurdakul, kulübün yeni başkanının Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz olduğunu ve transfer çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

Yurdakul,  yeni dönemde alt apıya çok önem vereceklerini sözlerine ekledi.

 

- Malkara'da Muhtarlar Derneği'nde devir teslim töreni

 

Malkara Muhtarlar Derneği devir teslim töreni yapıldı.

Tek listeyle gidilen seçimlerde dernek başkanlığını kazanan Bilal Temurtaş, görevi Ali Çolak'tan devraldı.

Törende konuşan Temurtaş, eski yönetime ve eski başkan Çolak'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Bundan sonra Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi ile istişare halinde olacak ve eskiden köy olan mahallelerimizin eksikliklerinin giderilmesi için çalışacağız" dedi.

 

- Hayrabolu'da bayramlaşma

 

Hayrabolu ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Belediye Parkı'nda düzenlenen törende Kaymakam Tamer Orhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Töreninin ardından protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret edilerek nöbetçi personellerle bayramlaştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber