Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ağustos 2014 - 14:28 Yorum: 0

Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağlı sporcu, Balkan Yelken Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Ayşenur Orhan, Balkan Yelken Şampiyonası'nda Türkiye'yi "Laser 4.7 kızlar" kategorisinde temsil edecek.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Romanya'nın Köstence kentinde yapılacak olan ve bu yıl 47'ncisi düzenlenecek Balkan Yelken Şampiyonası'nın 31 Ağustos'ta başlayacağı ve 6 Eylül'e kadar devam edeceği belirtildi.

Şampiyonada Türkiye'yi temsil eden sporcular arasında Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nün Laser 4.7 sınıfında mücadele veren milli sporcusu Ayşenur Orhan'ın da yer aldığı ifade edilen açıklamada, Orhan'ın, son iki yılda 2 Türkiye Şampiyonluğu ve 1 Türkiye ikinciliği kazanarak, Tekirdağ'ın son zamanlarda yetiştirdiği en iyi sporculardan biri olduğu kaydedildi.

 

- TRAKYAKA İl Yatırım Komitesi toplantısı yapıldı

 

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA)  Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi tarafından düzenlenen İl Yatırım Komitesi 2014 yılı ilk toplantısı yapıldı.

TRAKYAKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Yatırım Komitesi'nin "Çalışma Usul ve Esasları" hakkında sunum yaptığı toplantıda, stratejik amaçlar doğrultusunda 2014 yılında öncelikli olarak gündeme alınacak çalışmaları ve "Taslak Yatırım Tanıtım ve Destek Stratejisi"nin de görüşüldüğü belirtildi.

Toplantıya, Tekirdağ Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan ve Trakya Kalkınma Ajansı Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi ve Planlama Programlama ve Koordinasyon Birimi personelinin katıldığı ifade edildi.

İl Yatırım Komitesinin ikinci toplantısı aralık ayında yapılacaktır.

 

- Tekirdağ'da elektrik kesintisi

 

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ve Çerkezköy ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, Süleymanpaşa'da, yarın planlı bakım çalışması nedeniyle, Kumbağ Mahallesi'nde saat 09.00-14.00 arasında 5 saat süreyle elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Açıklamada, cumartesi günü Çerkezköy ilçesinde TREDAŞ yatırım çalışmaları nedeniyle, Mesire, Alageyik, Bağatur, İnce, Mecnun ve Saadet Sokak'ta 08.00-18.00 saatleri arasında 10 saat süreyle, 31 Ağustos Pazar günü de Yeşim, Tatlı, Pınarlı, Ülkü, Koray ve Utku Sokak'ta 08.00-11.00 saatleri arasında 3 saat süreyle elektrik kesintisi uygulanacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber