Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2014 - 15:23 Yorum: 0

Tekirdağ'dan kısa kısa

Geri dönüşüm ve evsel atık semineri verildi

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Malkara ilçe belediyesi, geri dönüşüm ve evsel atıklar konusunda seminer düzenledi.

Temizlik İşleri Müdürü Lebriz Kuşçu, Yaylagöne Mahallesi'nde bir ilkokuldaki seminerde, atıkların geri dönüşüme kazandırılması ve evsel atıkların çöpe nasıl bırakılması gerektiği hakkında bilgi aktardı.

Mahallelerde geri dönüşüm kazanları bulunduracaklarını belirten Kuşçu, "Kağıt, karton, naylon, pet ve cam şişeyi ayıracağız. Bunun yanı sıra evsel atıklar ve yanık yağların çevreye verdiği zararları anlatıyoruz. Toprağa karışan atık yağların zararları yine çiftçimize dönüyor. Bunları da toplamak için tüm halkımızı bilinçlendiriyoruz" dedi.

- TREDAŞ'tan Malkara'da yeni proje

Trakya Elektirik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) Yatırımlar Direktörü Mehmet Dönmez başkanlığındaki ekip, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret etti.

Dönmez, ilçede elektrik nakil hatlarının yer altına alınması başta olmak üzere hayata geçirilecek diğer projeleri anlattı.

Ziyaretin ardından Dönmez ve Yurdakul, TREDAŞ'ın ilçedeki yeni elektrik, arıza, bakım ve onarım binasında incelemede bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber