Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2014 - 16:43 Yorum: 0

Tekirdağ'dan kısa kısa

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat, Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur'u ziyaret etti.

Eşkinat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İşler'i makamında ziyaret ederek kendisine çiçek takdim etti. Eşkinat ile bir süre görüşen İşler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eşkinat Daha sonra Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur'u da ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

 

- "Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı"

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ile Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu arasında "Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı" protokolü imzalandı.

NKÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, NKÜ Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek ve İŞKUR İl Müdür Vekili Ahmet Ünlü arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenecek eğitim programında, "girişimcilik özelliklerinin sınanması", "iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri", "iş planı kavramı ve öğeleri" konularında eğitim verilecek.

2 Aralık 2014 ve 12 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan program sonunda kursiyerler edindikleri sertifika ile KOSGEB ve İŞKUR'a başvurarak  maddi destek talebinde bulunabilecek.

Toplamda 70 saat sürecek eğitim programı kapsamında 50 kursiyere eğitim verilecek.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber