Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Aralık 2014 - 16:53 Yorum: 0

Tekirdağ'dan kısa kısa

Süleymanpaşa'da ağaç budama çalışmaları

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü şehir merkezinde bulunan ağaçlara budama çalışması yaptı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen budama çalışmaları kapsamında, Hükümet Caddesi'ndeki ağaçların yere sarkan, kuruyan ve tehlike arz eden dallarını temizledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı teknik ekipler tarafından yapılan çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade ederek, "Ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve sağlıklı kalmalarını sağlamak amacıyla yapılan ağaç budama çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Ana caddeler ve tretuvarlar üzerinde yapılan mevsimsel budamanın yanı sıra, kuruyan ve tehlike arz eden ağaçlar yazın daha güzel açması için budama çalışmaları yapıyoruz" dedi.

 

- TRAKYAKA 2. Kalkınma Kurulu Toplantısı

 

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) 2014 Yılı 2. Kalkınma Kurulu Toplantısı düzenleyecek.

TRAKYAKA'dan yapılan yazılı açıklamada, toplantının 25 Aralık'ta Edirne Margi Otel'de düzenleneceği bildirildi.

Açıklamada, toplantıda "Bölgesel Kalkınmada Yerel Dinamikler Çalışmasının Sunumu",  "Gelecek Dönem Mali Destek Programlarının Sunumu", "Kalkınma Kurulu Üyelerinin Öneri ve Dilekleri" konularının ele alınacağı kaydedildi.

 

- NKÜ'de Türkmenistan Milli Tarafsızlık Bayramı kutlandı

 

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Uluslararası Öğrenci Topluluğu'nca gerçekleştirilen "Ülkelerimizi Tanıyalım" etkinlikleri kapsamında Türkmenistan Milli Tarafsızlık Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektörlük Konferans Salonu'ndaki törende yaptığı konuşmada, Türkmenistanlıların Milli Tarafsızlık Bayramı'nı kutlayarak, "Üniversitemizi tercih eden misafir kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. 360 civarında misafir öğrencimiz bulunuyor. Onların yaşamlarını daha kolay hale getirmek için çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Türkmen öğrencilerin mili dans gösterilerinin ardından, üniversitedeki uluslararası öğrencilerin bir kısmı sahneye çıkarak "Vatanım" türküsünü seslendirdi.

Türkmen Milli Tarafsızlık Bayramı kutlamaları Türkmen pilavı ikramı ile son buldu.

Törene, NKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. Şefik Kurultay ile Uluslararası Öğrenci Topluluğu Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Karaali, Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Erdi Şerif ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber