Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:54 Ataşehir’de tır yan yattı, cadde trafiğe kapatıldı18:53 İçişleri Bakanlığı Yerlikaya: “Tokat Valimiz, AFAD ve ilgili kurumlarımızın...18:53 Ayhan Bora Kaplan davası sanığı: “Sözde tetikçiliğimi yapan adamlarla bir a...18:50 Beyoğlu’nda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı18:49 13. Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı18:43 Türkiye’de artış hızı Avrupa’nın 3 katından fazla18:40 Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans’ın ilk duruşması sona erdi18:34 Sarıyer’de taksiciyi öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: "Taksiciden p...18:31 Emniyet verilerini paylaşan polis tutuklandı18:29 Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler18:29 Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor18:26 JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı18:25 Kuyumcu soygunuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı18:25 Başkan Kurnaz: “Kapımız da gönlümüz de milletimize hep açık olacak”18:24 Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem18:21 AFAD, “ Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir dep...18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...
Yerel 05 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin 2015 yatırım programı

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin 2015 yılı yatırım programı kapsamında Çerkezköy, Saray ve Kapaklı ilçeleri ziyaret edildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ziyaretleri, Genel Sekreter Murat Şefik Yazan, Danışman Neşat Erdoğan, Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan ve Emlak İstimlak Daire Başkanı Yüksel Özdal'ın gerçekleştiği belirtildi.

Heyetin, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret sonrasında, Çerkezköy, Saray ve Kapaklı belediyelerinde toplantı yaparak belediye başkanları ve diğer yetkililerle görüştükleri ifade edilen açıklamada, 2015 yatırım programı ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.

 

- Süleymanpaşa'da fırın denetimleri

 

Süleymanpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü işbirliğiyle simit fırınları denetlendi. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, denetimlerde iş yeri açma ve çalışma ruhsat şartları, simit gramajları, fiyat tarifeleri, teknik ve hijyenik şartlar ile diğer hususlar hakkında kontroller yapıldı.

Denetimler hakkında bilgi alıp açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, denetimlerin vatandaşların sağlığı açısından önemli olduğunu belirtti.

Süleymanpaşa’da yaşayan 180 bin vatandaşın sağlık ve huzurunu düşünerek çeşitli alanlarda denetimlerini arttıran ekiplerin, bugün de simit fırınlarını denetlediğini aktaran Eşkinat, şunları kaydetti:

"Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü çalışmada, eksikleri olan işletmelerimize eksiklerini tamamlamaları için süre verildi. Sağlık açısından riskli gördüğümüz fırınlara da gerekli idari ve cezai yaptırımlar uygulandı. Halkımızın sağlıklı gıdalar tüketmesini esnafımızın ürünlerini doğru şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmasını sağlamak amacıyla ekiplerimizin denetimleri sürecek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber