Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİM faaliyete başladı

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan, Tekirdağ İletişim Merkezi (TEKİM) "153" hattı faaliyete başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı yazılı açıklamada, TEKİM sayesinde vatandaşların 7 gün 24 saat her türlü istek ve şikayette bulunabileceklerini belirtti. 

TEKİM sayesinde vatandaş ile Büyükşehir Belediyesi'nin arasında hiçbir mesafenin kalmadığını kaydeden Albayrak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"TEKİM’e gelen tüm bildirimler titizlikle incelenecek ve yapılması gereken çalışmalar ivedilikle yerine getirilecektir. Böylece hizmetlerin en hızlı bir şekilde halkımıza ulaşması sağlanmış olacaktır. TEKİM’in tüm Tekirdağ’a hayırlı olmasını diliyorum."

 

- Trakyapolis'ten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

 

Yunanistan Belediyeler Birliği (Trakyapolis) Başkanı Stavridis Yanis beraberindekilerli Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Yanis ile bir süre görüşen Albayrak, Trakyapolis ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında ortak proje üretilmesi için gereken işbirliğine her zaman hazır olduğunu söyledi.

Yanis de Trakyakent ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje ve çalışmalarda birlikte olmak istediklerini söyledi.

 

- Çorlu Cumhuriyet Başsavacısı Korkmaz'dan, belediyeye ziyaret

 

Çorlu Cumhuriyet Başsavacısı Habib Korkmaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Korkmaz ile bir süre görüşen Albayrak, bazı hukuki konularda Korkmaz ile fikir alışverişinde bulundu ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Korkmaz da, Albayrak'a samimi karşılamasından dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber