Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Tekirdağ'dan kısa kısa

Süleymanpaşa'da klasik müzik konseri

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa ilçesinde, Golden Horn Brass grubu klasik müzik konseri verdi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde, klasik müzik konseri düzenlendi.

Konserde, 2 trompet, korno, trombon ve tubadan oluşan Golden Horn Brass grubu üyeleri, klasik müziğin beğenilen eserlerini Süleymanpaşalı sanatseverler için seslendirdi.

Grubu Tekirdağ'da misafir eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, konser sonunda gruba çiçek verdi ve 5 yıl içinde Tekirdağ'ı sanat şehri haline getireceğinin sözünü verdi.

Grubun kurucusu Begüm Gökmen'de,  Tekirdağ'lı sanatseverlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

- Süleymanpaşa'da yol yapım çalışmaları

 

Süleymanpaşa ilçesinde, Altınova Mahallesi'ndeki yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Altınova Mahallesi'ndeki yol yapım çalışmalarını inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaptığı açıklamada, çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirtti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 16 Mart itibari ile tretuvar ve diğer üst yapı çalışmalarına başlayacağını kaydeden Albayrak, bu işlemlerin ardından Altınova Mahallesi'ndeki bütün yolların asfalt kaplanacağını bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber