Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Tekirdağ'dan kısa kısa

Fransız itfaiyecilerden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile ortak eğitim çalışmaları yapmak için gelen Fransız itfaiyeciler, Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Fransa İtfaiyeciler Birliği üyesi üç itfaiyeci, Tekirdağ Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan ile beraber Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Fransız itfaiyecilerden çalışmaları hakkında bilgi alan Albayrak, itfaiyecileri Tekirdağ'da misafir etmekten ve tecrübelerini Tekirdağlı itfaiyecilere aktarmalarından büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

Fransız İtfaiyeciler de kendilerine Tekirdağ'da gösterilen yakın ilgiden dolayı Albayrak'a teşekkür etti.

- Şahatay Cem Evi Başkanı Yılmaz'dan, Albayrak'a ziyaret

Süleymanpaşa Şahatay Cemevi Başkanı Bilal Yılmaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı Makamı'nda gerçekleşen ziyarette, Yılmaz ile bir süre görüşen Albayrak, Yılmaz'dan Şahatay Cem Evi çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Yılmaz ise farklı inanç ve gruplara gösterdiği hoşgörülü anlayıştan dolayı Albayrak'a teşekkür etti.

- Süleymanpaşa Belediyesi'nin sağlık taramaları 

Süleymanpaşa Belediyesi'nin okullara yönelik sağlık taramaları devam ediyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ilk ve ortaöğretim kurumlarında başlatılan sağlık taramaları sonucunda, sağlık problemi tespit edilen çocukların velileriyle bağlantı kuruldu.

Velilerin talepleri üzerine sağlık problemi olan öğrenciler, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından özel hastahanelerde muayene ettirilecek.

Ayrıca proje kapsamında, görme ve diş problemi tespit edilen bir öğrenci Süleymanpaşa'daki bir özel hastahaneda muayene edildi.

- Süleymanpaşa Belediyesi Kültür Gezileri başlıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçen ramazanda ücretsiz Edirne'ye yapılan kültür gezilerinin Çanakkale gezileriyle devam edeceği belirtildi.

Belediyenden yapılan açıklamada, 16 Mart'ta kayıtların alınmaya başlanacağı ve Çanakkale'ye ilk gezinin 21 Mart'ta gerçekleştirileceği bildirildi.

Açıklamada, pazartesi günü hariç haftanın altı günü Çanakkale’ye gerçekleştirilecek geziler için başvuruların Süleymanpaşa Belediyesi tarihi binasından yapılabileceği duyuruldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber